Kom in beweging!

Beweging, aanpassingsvermogen en ontwikkeling is van steeds groter belang. Nadenken over de toekomst van je werk en fit en veerkrachtig in veranderingen staan is een grote uitdaging. Hoe kun je met plezier fit en energiek aan het werk blijven?

Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

Het begint bij jezelf. Het is tenslotte jouw loopbaan, jouw gezondheid, jouw ambitie en jouw talent. Het start met inzicht en ontwikkeling zodat je nu én later gezond en vitaal kunt blijven werken. Inzicht in de 7 dimensies die jouw energie bepalen. Zo weet je snel waar werk aan de winkel is en krijg je inzicht in wat jou eventueel belemmert stappen te zetten.

Nadenken over je huidige werk doe je vaak pas zodra er ontwikkelingen zijn die van invloed zijn op jouw werksituatie. Ontwikkelingen die jouw situatie onzeker maken. Tot die tijd voelt het comfortabel te blijven doen wat je nu doet. Maar, ‘gewoon goed je werk doen’ is niet meer voldoende in de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.

Je loopbaan verdient regelmatig onderhoud. Afhankelijk van jouw levensfase, huidige beroep, gezondheid, financiële situatie en jouw behoeften zijn er legio instrumenten die jou daarbij kunnen helpen.

Kijk bij werkgevers welke afspraken wij met jouw werkgever gemaakt hebben, zodat jij nu en later gezond en vitaal aan het werk kunt blijven.