ABN AMRO

Ben jij al Future Proof?

De bank blijft in beweging. Verandering is de enige constante. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? 

Verandering van baan kan misschien ook binnen de bank, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een van onze loopbaancoaches te bespreken.

De Loopbaanscan

De Loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij ABN AMRO. De Loopbaanscan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij ABN AMRO. Wat bieden we je:

  • Online inspiratieworkshop (bestaande uit twee dagdelen)
  • Intake- & nazorggesprek en online persoonlijke coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens de online inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Onze loopbaanscan betaal jij dus niet uit je persoonlijk opleidingsbudget. De facturatie van onze loopbaanscan regelen wij met de bank. Jij hoeft je alleen maar aan te melden!

Aanmelden

In de MyLearnings omgeving kun jij je direct inschrijven voor de loopbaanscan. Je gaat daarvoor naar https://mylearning.abnamro.academy/ en vind ons door in de zoekbalk loopbaanscan Unie in te vullen. Selecteer de Loopbaanscan Unie tegel en jij kunt je inschrijven door op de groene register now button te klikken!

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.