Aegon

Ben jij al Future Fit?

Ook bij Aegon is de verandering de enige constante. Heb jij over 3 jaar de baan nog die je nu hebt? Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? 

Verandering van baan kan misschien ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een van onze loopbaancoaches te bespreken.

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Aegon. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wat bieden wij jou:

  • Intakegesprek en persoonlijke coaching
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Wij zetten je graag aan het denken. Onze aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Aegon, of ergens anders. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan.

Hoe?

Je hebt een intake en een persoonlijk (online) gesprek met een van onze coaches die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je duurzame inzetbaarheid, binnen of buiten Aegon. Onze loopbaancheck wordt als onderdeel van je Future Fit Plan volledig door Aegon vergoed. De facturatie regelen wij rechtstreeks met Aegon. Jij hoeft je alleen nog aan te melden!

Aanmelden

Meld je aan op www.dilemmamanager.nl/aegon voor het maken van de digitale LoopbaanIndicator. Na het afronden van de test kies je Unie Services. 

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.