ING

Werken aan groei!

De bank blijft de komende jaren in beweging. Verandering is de enige constante. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd?

Verandering van baan kan misschien ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken.

ING My Check

De ING My Check is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij ING. ING My Check geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wat bieden wij jou:

  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • Online Inspiratieworkshop (bestaande uit twee dagdelen)
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Wij zetten je graag aan het denken. Onze aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij ING of ergens anders. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij ING.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. De bank vind het belangrijk dat je regelmatig nadenkt over je toekomst en betaalt de ING My Check volledig uit het centraal budget. Het kost jou en jouw afdeling dus niets en is toegankelijk voor iedereen die onder de ING cao valt. Jij hoeft je dus alleen nog even aan te melden!

Aanmelden

  • Je vult je Individual Development Plan (IDP) in Workday en ontvangt akkoord van je Lead
  • Je krijgt van ons de offerte, waarmee je een PO nummer kunt aanvragen
  • Je vraagt zelf een Purchase Order nummer (PO-nummer) aan op OneIntranet en ontvangt tevens een facturatienummer
  • Je mailt ons je PO-nummer en facturatienummer op loopbaanscan@unieconsultancy.nl

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.