Rabobank

Kunnen we je helpen met je loopbaan?

De bank blijft in beweging. Ook de komende jaren zal er nog veel veranderen. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd?

Verandering van baan kan misschien ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken.

De Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Rabobank. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wat bieden we je:

  • Intake- & nazorggesprek en een uitgebreid persoonlijk gesprek met je coach
  • Online Inspiratieworkshop (bestaande uit twee dagdelen)
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Wij zetten je graag aan het denken. Onze aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Rabobank, maar ook daarbuiten. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Rabobank.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen.

Kosten

In je cao hebben wij samen met de bank afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. De kosten voor de loopbaanscan worden vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget.

Aanmelden

Op Time2Grow! vind je ons aanbod en kun jij je direct inschrijven. 

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.