Heb jij regie over je eigen gedachten?

Je kunt pas in beweging komen als jouw energie goed is. Succes en optimale energie gaan hand in hand. Human Energy noemen wij dat. Wij vertalen de Human Energy in zeven dimensies. Zijn deze afzonderlijk in balans én met elkaar verbonden, dan pas kun je jouw energie optimaal benutten. Maak kort kennis met een van de dimensies: emotioneel.

Je omgeving heeft een groot effect op jouw geluksgevoel. Maar ook je eigen gedachten zijn direct van invloed op hoe je je voelt. Negatieve emoties als verdriet en woede kunnen je belemmeren in vooruitgang. Ben jij een zinker, drijver of zwemmer? Leef je in het verleden, het nu of in de toekomst?
 
Inzicht in je emotionele gesteldheid geeft je ruimte voor positieve emoties. Zo kun je regie gaan nemen over je eigen gedachten. Én, nog belangrijker, met frisse energie aan jouw perspectief werken.
 
Bedrijfsprocessen veranderen en nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar in hoog tempo op. Stel jij jezelf weleens de vraag hoe toekomstbestendig jij in jouw vak bent? De mate waarin je kennis van jouw vak up-to-date is, bepaalt hoe je mee kunt gaan in die veranderingen. Dat wat je al jaren hebt gedaan, kan niet meer passen bij de huidige koers.
 
Verdiep je in de competenties die op dit moment bij een beroep horen en voor de toekomst gaan horen. Zo kun je een keuze maken welke opleiding of cursus leuk of misschien wel noodzakelijk is om je vak uit te kunnen blijven oefenen. Kom je er niet uit? Dan is het altijd goed eens met een coach te sparren over jouw kansen en mogelijkheden.