Ontwikkelvoucher Metalektro

Omdat het zo belangrijk is om je te blijven ontwikkelen.

Vraag nu je gratis ontwikkelvoucher Metalektro aan. Zo kun je kiezen voor een opleiding die past bij je vak, maar ook een cursus of bijvoorbeeld een persoonlijk online ontwikkeltraject is een mogelijkheid. Wij doen er gratis loopbaancoaching bij, zodat jij je voucher twv €1500 volledig benut.

Nu ook online!

Met een glimlach naar je werk (blijven) gaan wil iedereen. Hoe je dat doet? Zorg dat je jezelf ontwikkelt en je vakkennis opfrist. Dat is hartstikke leuk om te doen en geeft je nieuwe energie. Maak snel gebruik van de ontwikkel- & scholingsvouchers voor iedereen die werkt in de Metalektro t.w.v. €1.500,- (incl. btw). Zo zorg je ervoor dat je met plezier aan het werk blijft. Wij helpen jou graag de beste keuze te maken.

 

Wat kan ik met de ontwikkelvoucher?

Deze persoonlijke vouchers zijn echt voor jou. Jij bepaalt zelf waar je de voucher voor gebruikt. Wat je wilt leren. Of welke punten je wilt ontwikkelen.

 

Extra: Online Loopbaangesprek via De Unie

Exclusief voor onze leden hebben wij een aantal van onze coaches klaar staan om met jou een online gesprek te hebben over waar je de voucher voor wilt gebruiken. Dit geeft je inzicht en helpt je de juiste keuze te maken. Dit kost je niets extra. De voucher van €1.500,- kun je volledig gebruiken voor de opleiding, cursus of training van jouw keuze.

 

Voor wie?

De vouchers zijn voor iedereen die werkt bij een werkgever in de Metalektro. Werk je in een andere sector, neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Hoe werkt het?

Stuur ons een mail of bel ons.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een online intake te plannen met een van onze loopbaancoaches.

Samen met je loopbaancoach heb je een online gesprek over de keuze die je wilt maken.

De coach vraagt samen met jou de ontwikkel- & scholingsvoucher van het betreffende scholingsfonds aan.

De aanvraag wordt beoordeeld en goedgekeurd.

Aan de slag! Binnen zes maanden start je met de opleiding van jouw keuze.