Over ons

Loopbaanbegeleiding voor jou!

Loopbaanvragen

Unie Consultancy is hét loopbaanbureau wat jouw werkgeluk belangrijk vindt! Met onze jarenlange ervaring, een bevlogen team van professionals en de passie voor het vak, willen wij jou inspireren en in beweging brengen. Onze aanpak kenmerkt zich door jou centraal te stellen. We brengen verschillende levensfases en patronen voor jou in kaart en geven één-op-één praktische en heldere adviezen, die jij direct kunt toepassen in jouw loopbaancarrière.

Onze coaches beheersen verschillende soorten coaching en zijn ieder binnen hun vakgebied ervaren en gecertificeerd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Culemborg en vanuit verschillende (flexibele) locaties door het land zorgen wij ervoor dat er altijd een coach bij jou in de buurt is!

Samen maken we werk van jouw carrière!

Je carrière is persoonlijk. Hetzelfde geldt voor je ambities, wensen en leerdoelen. Daarom geloven wij niet in een one-size-fits-all oplossing. Wanneer jij de hulp inschakelt van Unie Consultancy, kun je rekenen op maatwerk. De bouwstenen van zo’n traject staan vast. Maar de invulling? Die bepalen we samen. Wat verwacht je van onze samenwerking? Of beter: wat wil je halen uit je carrière en persoonlijke ontwikkeling?

De bouwstenen voor jouw traject:

  • Coachgesprek
  • Sparsessie
  • Toegang tot je persoonlijke online testomgeving, mét uit gebreide rapportages
  • Persoonlijke branding
  • Inspiratieworkshop