Vakmanschap

Je kunt pas in beweging komen als jouw energie goed is. Succes en optimale energie gaan hand in hand. Human Energy noemen wij dat. Wij vertalen de Human Energy in zeven dimensies. Zijn deze afzonderlijk in balans én met elkaar verbonden, dan pas kun je jouw energie optimaal benutten. Maak kort kennis met een van de dimensies: vakmanschap.

Ben jij toekomstbestendig in jouw vak?

Bedrijfsprocessen veranderen en nieuwe ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar in hoog tempo op. Stel jij jezelf weleens de vraag hoe toekomstbestendig jij in jouw vak bent? De mate waarin je kennis van jouw vak up-to-date is, bepaalt hoe je mee kunt gaan in die veranderingen. Dat wat je al jaren hebt gedaan, kan niet meer passen bij de huidige koers.
 
Verdiep je in de competenties die op dit moment bij een beroep horen en voor de toekomst gaan horen. Zo kun je een keuze maken welke opleiding of cursus leuk of misschien wel noodzakelijk is om je vak uit te kunnen blijven oefenen. Kom je er niet uit? Dan is het altijd goed eens met een coach te sparren over jouw kansen en mogelijkheden.