Ben jij al Future Proof?

De vakantieperiode is voorbij, we gaan weer aan het werk. Sommigen gaan naar kantoor, velen blijven toch vooral vanuit huis werken. Wat gaat de tweede helft van het jaar ons brengen? Voorlopig houdt de onzekerheid nog wel aan. Voor werkgevers en werknemers blijven het spannende tijden. Wat heb jij nodig om interessant te blijven voor de bank, nu en straks? Investeer je in zelf en schrijf je in voor loopbaan-coaching!    

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid.

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaanscan

De Loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij ABN AMRO. De Loopbaanscan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij ABN AMRO. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij ABN AMRO.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Kosten die voortvloeien uit afspraken die jij maakt met je leidinggevende in Talent2Grow, worden volledig door de bank vergoed. Onze loopbaanscan betaal jij dus niet uit je persoonlijk opleidingsbudget. De facturatie van onze loopbaanscan regelen wij met de bank. Jij hoeft je alleen maar aan te melden!

Aanmelden

In de Together & Better Store vind je ons aanbod en kun jij je direct inschrijven. Ga in de T&B Store naar Loopbaankompas. Onder het kopje Verdieping vind je de link naar ons aanbod. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en persoonlijke coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan