Werken aan groei!

Het zijn ingewikkelde tijden. Misschien maak je je zorgen om je gezondheid, of die van je naasten. Je werk doe je vooral vanuit huis, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Je hebt het door de impact op onze economie nu heel druk, of juist niet. Dat geeft onzekerheid, voor nu, maar ook voor de toekomst. Blijft mijn baan bij Achmea behouden of doen zich nieuwe kansen voor? Ben ik voorbereid op die veranderende wereld? Typisch vragen om met een onafhankelijke coach te bespreken!

 

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid! Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Achmea. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Achmea. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Achmea.

Hoe?

Je hebt drie keer persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Je mag eens per drie jaar deelnemen aan onze loopbaancheck, volledig betaald door Achmea. De facturatie regelen wij met Achmea, jij hoeft je alleen nog in te schrijven!

Aanmelden

Wil je aan de slag met de Loopbaancheck? Ga dan snel naar Achmea Learning & Development en meld je aan voor de Loopbaancheck van Unie Consultancy. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Drie uitgebreide persoonlijke gesprekken met jouw loopbaancoach (intakegesprek en twee coachgesprekken)
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan