Werken aan groei!

Wat 2021 ons gaat brengen weten we natuurlijk niet precies. De onzekerheid duurt nog voort. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? Verandering van baan kan misschien ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken. Interessant? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. We leggen uit wat je kunt verwachten en je zit nog nergens aan vast.

 

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid! Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Achmea. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Achmea. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Achmea.

Hoe?

Je hebt drie keer persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Je mag eens per drie jaar deelnemen aan onze loopbaancheck, volledig betaald door Achmea. De facturatie regelen wij met Achmea, jij hoeft je alleen nog in te schrijven!

Aanmelden

Wil je aan de slag met de Loopbaancheck? Ga dan snel naar Achmea Learning & Development en meld je aan voor de Loopbaancheck van Unie Consultancy. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Drie uitgebreide persoonlijke gesprekken met jouw loopbaancoach (intakegesprek en twee coachgesprekken)
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan