Werken aan groei!

De vakantieperiode is voorbij, we gaan weer aan het werk. Sommigen gaan naar kantoor, velen blijven toch vooral vanuit huis werken. Wat gaat de tweede helft van het jaar ons brengen? Voorlopig houdt de onzekerheid nog wel aan. Voor werkgevers en werknemers blijven het spannende tijden. Wat heb jij nodig om interessant te blijven voor je Achmea, nu en straks? Investeer je in zelf en schrijf je in voor loopbaan-coaching!  

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid! Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Achmea. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Achmea. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Achmea.

Hoe?

Je hebt drie keer persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Je mag eens per drie jaar deelnemen aan onze loopbaancheck, volledig betaald door Achmea. De facturatie regelen wij met Achmea, jij hoeft je alleen nog in te schrijven!

Aanmelden

Wil je aan de slag met de Loopbaancheck? Ga dan snel naar Achmea Learning & Development en meld je aan voor de Loopbaancheck van Unie Consultancy. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Drie uitgebreide persoonlijke gesprekken met jouw loopbaancoach (intakegesprek en twee coachgesprekken)
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan