Ben jij al Future Fit?

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen – Kom jij met een glimlach van je werk thuis? Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar bij Aegon doen? – Ontdek waar je in je loopbaan staat. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie.

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid. Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Aegon. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Aegon, of ergens anders. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan.

Hoe?

Je hebt een intake en een persoonlijk gesprek met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je duurzame inzetbaarheid, binnen of buiten Aegon. Onze loopbaancheck wordt als onderdeel van je Future Fit Plan volledig door Aegon vergoed. De facturatie regelen wij rechtstreeks met Aegon. Jij hoeft je alleen nog aan te melden!

Aanmelden

Meld je aan op www.dilemmamanager.nl/aegon voor het maken van de digitale LoopbaanIndicator. Na het afronden van de test kies je Unie Services. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

Wat?

  • Intakegesprek en persoonlijk coaching
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan