Past jouw werk nog bij je?

Wat gaat de tijd snel. Het laatste kwartaal van 2020. Wat een jaar tot nu toe en wat gaat er nog komen? Wie het weet mag het zeggen. Het zijn onzekere tijden. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? Zo verkeerd is je baan toch ook weer niet. Deutsche Bank is natuurlijk een prima werkgever. Verandering van baan kan ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken. Interessant? Schrijf je dan snel in!

Employability scan

De Employability scan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Deutsche Bank. De Employability scan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Door patronen en verschillende levensfasen van de loopbaan in beeld te brengen, krijgen we direct inzicht in wat jou belemmert om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Deutsche Bank. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Deutsche Bank.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk.
Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 3 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan