Past jouw werk nog bij je?

Het zijn ingewikkelde tijden. Misschien maak je je zorgen om je gezondheid, of die van je naasten. Je werk doe je vooral vanuit huis, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Je hebt het door de impact op onze economie nu heel druk, of juist niet. Dat geeft onzekerheid, voor nu, maar ook voor de toekomst. Reorganisaties volgen zich in zo'n hoog tempo op in mijn wereld. Blijft mijn baan behouden of doen zich nieuwe kansen voor? Ben ik voorbereid op die veranderende wereld? Typisch vragen om met een onafhankelijke coach te bespreken!

Employability scan

De Employability scan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Deutsche Bank. De Employability scan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Door patronen en verschillende levensfasen van de loopbaan in beeld te brengen, krijgen we direct inzicht in wat jou belemmert om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Deutsche Bank. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Deutsche Bank.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk.
Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 3 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan