Kunnen wij je verder helpen in je loopbaan?

Wat gaat de tijd snel. Het laatste kwartaal van 2020 alweer. Wat een jaar tot nu toe en wat gaat er nog komen? Wie het weet mag het zeggen. Het zijn onzekere tijden. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd? Zo verkeerd is je baan toch ook weer niet. NN is ook altijd goed voor je geweest. Verandering van baan kan ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken. Interessant? Schrijf je dan snel in!

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid.

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Onafhankelijk

Onze coaches zijn er voor jou. Het gaat in onze loopbaancheck dus alleen om jouw vragen. Wij hebben geen gewenste uitkomst, die bepaal jij. Onze coaches ondersteunen jou en zij hebben geen enkel ander belang.

Kosten

In je cao hebben we samen met NN afspraken gemaakt over je duurzame inzetbaarheid, bij NN of er buiten. Voor 2020 zijn alle gratis coaching-trajecten aan je collega’s vergeven. We verwachten voor 2021 dat we opnieuw kosteloos coaching mogen aanbieden. We kunnen je al wel op de wachtlijst plaatsen voor komend jaar. Doe dit door op de aanmeld-button te klikken!

 

Anoniem aanmelden

Je hoeft niemand bij NN te melden dat je deel neemt aan dit traject. Daar hebben we met NN afspraken over gemaakt. Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en persoonlijk coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan