Mijn Ontwikkeling!

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen – Kom jij met een glimlach van je werk thuis? Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar bij NN doen? Ontdek waar je in je loopbaan staat en wat je zoekt in je werk. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie. We helpen je graag bij het bepalen van je koers voor de komende jaren!

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid.

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Loopbaancheck

De Loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij NN. De Loopbaanscan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij NN. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij NN of daarbuiten.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we samen met NN afspraken gemaakt over je duurzame inzetbaarheid, bij NN of er buiten. We kunnen je deze loopbaanscan daarom kosteloos aanbieden. Wij regelen de facturatie rechtstreeks met NN, dus jij hoeft je alleen nog even in te schrijven! Wees er snel bij, want we mogen een beperkt aantal trajecten inzetten in 2020.

We hebben nog slechts 2 trajecten beschikbaar!

Aanmelden

Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en persoonlijk coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan