Onafhankelijk, kosteloos en anoniem loopbaancoaching?

Het zijn ingewikkelde tijden. Misschien maak je je zorgen om je gezondheid, of die van je naasten. Je werk doe je vooral vanuit huis, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Je hebt het door de impact op onze economie nu heel druk, of juist niet. Dat geeft onzekerheid, voor nu, maar ook voor de toekomst. Blijft mijn baan bij NN behouden of doen zich nieuwe kansen voor? Ben ik voorbereid op die veranderende wereld? Typisch vragen om met een onafhankelijke coach te bespreken!

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid.

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Onafhankelijk

Onze coaches zijn er voor jou. Het gaat in onze loopbaancheck dus alleen om jouw vragen. Wij hebben geen gewenste uitkomst, die bepaal jij. Onze coaches ondersteunen jou en zij hebben geen enkel ander belang.

Kosteloos

In je cao hebben we samen met NN afspraken gemaakt over je duurzame inzetbaarheid, bij NN of er buiten. We kunnen je deze loopbaanscan daarom kosteloos aanbieden. Wij regelen de facturatie rechtstreeks met NN, dus jij hoeft je alleen nog even in te schrijven! Wees er snel bij, want we mogen een beperkt aantal trajecten inzetten in 2020.

We hebben nog slechts 2 trajecten beschikbaar!

Anoniem aanmelden

Je hoeft niemand bij NN te melden dat je deel neemt aan dit traject. Daar hebben we met NN afspraken over gemaakt. Vul je gegevens in en wij nemen snel contact met je op. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

 

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en persoonlijk coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan