Stralen jouw ogen nog?

Stel jij jezelf weleens de volgende vragen – Kom jij met een glimlach van je werk thuis? Gaan jouw ogen nog stralen van je werk? Past jouw werk nog bij je? Wat voor een werk wil jij over vijf jaar bij de Rabobank doen? – Gun jezelf een antwoord op deze vragen. Ontdek waar je in je loopbaan staat en wat je in je werk wilt binnen de bank. Dat is leuk om te doen en geeft je nieuwe energie.

7 dimensies

Vanuit onze ervaring en expertise zien wij zeven dimensies die van grote invloed zijn op jouw energieniveau. Ze bepalen het succes in elke fase in jouw leven. In alles wat wij doen staat inzicht in deze dimensies centraal. Zijn deze zeven dimensies in balans én met elkaar verbonden, dan kun je jouw energie optimaal benutten in je werk, privéleven en persoonlijke ontwikkeling.

Loopbaancheck

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij de Rabobank. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen op basis van de zeven dimensies. Door patronen en verschillende levensfasen van de loopbaan in beeld te brengen, krijgen we direct inzicht in wat jou belemmert om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij de Rabobank. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij de Rabobank.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Wat?

  • Inzicht op basis van 7 dimensies
  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 3 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan