Ben jij al toekomstbestendig?

Het zijn ingewikkelde tijden. Misschien maak je je zorgen om je gezondheid, of die van je naasten. Je werk doe je vooral vanuit huis, met alle uitdagingen die daarbij komen kijken. Je hebt het door de impact op onze economie nu heel druk, of juist niet. Dat geeft onzekerheid, voor nu, maar ook voor de toekomst. Blijft mijn baan behouden of doen zich nieuwe kansen voor? Ben ik voorbereid op die veranderende wereld? Typisch vragen om met een onafhankelijke coach te bespreken!

 

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid.

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

Een aandeel in jezelf

De Loopbaancheck is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Rabobank. De Loopbaancheck geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Rabobank, maar ook daarbuiten. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Rabobank.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben wij samen met de bank afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. De kosten voor de loopbaanscan worden vergoed uit je persoonlijk ontwikkelbudget. Het budget voor 2019 vervalt eind dit jaar, dus meld je snel aan!

Aanmelden

Op Time2Grow! vind je ons aanbod en kun jij je direct inschrijven. Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.

Wat?

  • Intake- & nazorggesprek en een uitgebreid persoonlijk gesprek met je coach
  • Inspiratieworkshop
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan