CRV

Ben jij al Future Proof?

De onzekerheid duurt nog voort. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd?

Verandering van baan kan misschien ook binnen CRV, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een van onze loopbaancoaches te bespreken.

De Loopbaanscan

De Loopbaanscan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan. De Loopbaanscan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan. Wat bieden we je:

  • Online Inspiratieworkshop (bestaande uit twee dagdelen)
  • Intake- & nazorggesprek en online persoonlijke coaching
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens de online inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. Vanuit deze afspraak beschik je jaarlijks over € 550,- (incl. BTW) om te besteden aan Duurzame Inzetbaarheid instrumenten in de DI shop. De facturatie van onze loopbaanscan regelen wij met CRV. Jij hoeft je alleen maar aan te melden!

Aanmelden

Log in op Mijn Omgeving op de website. Daar vind je ons aanbod voor de Loopbanscan in de DI Shop en kun jij je direct inschrijven. Na goedkeuring komt je aanvraag bij ons binnen en nemen wij contact met je op om het traject in te plannen.

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.