Deutsche Bank

Werken aan groei!

Er verandert veel bij de bank de komende jaren. Wat al die bewegingen gaan brengen weten we nu nog niet. Ondertussen blijft het een goed idee om na te denken over je baan en je carrière. Je hebt misschien wel eens nagedacht over een verandering van baan, maar is dit wel de tijd?

Verandering van baan kan misschien ook binnen het bedrijf, en wat heb je daarvoor nodig? En wat zou je dan willen? Waar gaat je hart sneller van kloppen? Waar moet je over vijf jaar goed in zijn? Allemaal vragen om eens met een loopbaan-coach te bespreken. Interessant? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op. We leggen uit wat je kunt verwachten en je zit nog nergens aan vast!

Employability Scan

De Employability scan is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij Deutsche Bank. De Employability scan geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Door patronen en verschillende levensfasen van de loopbaan in beeld te brengen, krijgen we direct inzicht in wat jou belemmert om te bewegen. Wij zetten je graag aan het denken. Willen een motivator zijn en je helpen in actie te komen. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij Deutsche Bank. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij Deutsche Bank. Wat bieden wij je:

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 3 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. De facturatie van onze loopbaanscan regelen wij met Deutsche Bank. Jij hoeft je alleen maar aan te melden!

Aanmelden

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken via loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.