Loopbaantraject A+O Fonds Rijk

Sta jij wel eens stil bij je loopbaan? En, wat je wilt met je werk in de toekomst?  Weet je ook wat je daarvoor nodig hebt? En, bijvoorbeeld hoe je kansen liggen bij het Rijk over 5 jaar?

Belangrijke vragen om voor jezelf antwoord op te krijgen. Hoe je dat kunt doen? Ga eens in gesprek met een van onze gecertificeerde loopbaancoaches. Zo ontdek je waar gaat je hart sneller van kloppen en welke stappen je in je loopbaan kunt zetten.  

Binnen het Rijk zijn er veel mogelijkheden om van werk te veranderen. Wil je aan de slag met jouw carrière en ben je minimaal drie jaar werkzaam binnen het Rijk? Dan heb je recht op een gratis loopbaantraject van maximaal € 1.500,- (exclusief BTW).

Mogelijkheden

Onze gecertificeerde loopbaancoaches gaan graag met jou aan de slag om te ontdekken waar jij staat in je carrière. Onze trajecten geven je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken en ondersteunen je met je persoonlijke ontwikkeling. Onze unieke aanpak op maat helpt jou verder met inzicht en nieuwe energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan. Wat bieden we je minimaal:

  • (Online) persoonlijke coachgesprekken
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan

Hoe?

Tijdens een (vrijblijvend) oriënterende afspraak met één van onze loopbaancoaches stellen we samen jouw behoefte en het gewenste traject vast. Naar gelang jouw vraag variëren we in het aantal gesprekken, soorten testen en eventuele pluspakketten.

Kosten

De kosten van ons traject worden door het A+O Fonds Rijk volledig vergoed. Wij sturen jou een offerte toe die je rechtstreeks bij het fonds (anoniem) kunt indienen en vergoed krijgt. Voor meer informatie, klik hier.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in een oriënterend gesprek. Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met jou op.

Voor vragen en opmerkingen kun je ons bereiken op loopbaanscan@unieconsultancy.nl en 0345-851256.