Plan for Now, Plan for Next of Plan for Beyond?

Het zijn ingewikkelde tijden. Misschien maak je je zorgen om je gezondheid, of die van je naasten. Je werk doe je vooral vanuit huis, met alle uitdagingen die daarbij horen. Je hebt het door de impact op onze economie nu heel druk, of juist niet. Dat geeft onzekerheid, voor nu, maar ook voor de toekomst. Blijft mijn baan behouden of doen zich nieuwe kansen voor? Ben ik voorbereid op die veranderende wereld? Typisch vragen om met een onafhankelijke coach te bespreken!  

Corona

In verband met de maatregelen die worden getroffen om de verspreiding van het corona-virus in te dammen, hebben wij onze loopbaanscan aangepast. Het is op het moment niet wenselijk om coaching en workshops met fysieke aanwezigheid te organiseren. Daarentegen vinden wij het wel heel belangrijk om juist nu aan de slag te blijven met je duurzame inzetbaarheid!

 

Waar we normaal gesproken onze coaching gesprekken face-to-face doen, kiezen we er nu voor om telefonisch of online contact te maken. Ook onze inspiratie-workshops blijven we aanbieden. Hier kiezen we voor een online-omgeving waar we zeer interactief met elkaar aan de slag kunnen. Het is weliswaar anders, maar zeker niet minder!

ING My Check

De ING My Check is een uitgelezen kans om te ontdekken waar jij staat in je loopbaan bij ING. ING My Check geeft je inzicht in je drijfveren, talenten, ambities en belemmeringen. Wij zetten je graag aan het denken. Onze unieke aanpak helpt jou verder met inzicht en vernieuwde energie. Zo ben je in staat succesvol verder te werken aan jouw loopbaan bij ING of  ergens anders. Pak deze kans en gun jezelf een frisse blik op jouw loopbaan bij ING.

Hoe?

Je hebt meerdere keren persoonlijk contact met een betrokken coach die jou verder helpt met al jouw loopbaanvragen. Je gaat zelf aan de slag met een actieplan en waar nodig ondersteunen wij je daarbij. Tijdens een inspiratieworkshop bespreken we onderwerpen als het belang van personal branding, netwerken en de kunst van veranderen in de nieuwe wereld van werk. Daarnaast krijg je een jaar lang toegang tot ons loopbaanportaal met verschillende testen en kun je gedurende zes maanden gebruik maken van onze experts in het loopbaan service center.

Kosten

In je cao hebben we afspraken gemaakt over je persoonlijke ontwikkeling op loopbaangebied. De bank vind het belangrijk dat je regelmatig nadenkt over je toekomst en betaalt de ING My Check volledig uit het centraal budget. Het gaat dus niet van het opleidingsbudget van je afdeling af en is toegankelijk voor iedereen die onder de ING cao valt. Jij hoeft je dus alleen nog even aan te melden!

Aanmelding Loopbaanscan

  • Je vult je Individual Development Plan (IDP) in Workday en ontvangt akkoord van je Lead.
  • Je vraagt zelf een Purchase Order nummer (PO-nummer) aan op OneIntranet en ontvangt tevens een facturatienummer.
  • Je mailt ons je PO-nummer en facturatienummer op loopbaanscan@unieconsultancy.nl

Vragen of hulp nodig? Bel ons op 0345-851256 of mail naar loopbaanscan@unieconsultancy.nl

Wat?

  • Inspiratieworkshop
  • Intake- & nazorggesprek en twee uitgebreide persoonlijke gesprekken met je coach
  • 1 jaar toegang loopbaanportaal
  • 6 maanden gebruik loopbaan service center
  • Reflectiematrix & 5 testrapporten
  • Format voor persoonlijk actieplan